Cine este un utilizator puternic? și tu ești unul?

Cine este un utilizator puternic? și tu ești unul?

În 2022, lumea se va îndepărta de la marketingul centrat pe mesaje la o revoluție de marketing bazată pe AI (inteligență artificială). Beneficiile unei astfel de abordări sunt greu de ignorat: o perspectivă mai bună, o performanță mai bună și o abordare mai bine direcționată și mai eficientă a marketingului.

Marketingul pe rețelele sociale în 2022 este încă un instrument puternic pentru a ajunge la nenumărați clienți potențiali din întreaga lume. Marketingul inteligent în rețelele sociale vă poate trimite compania la noi culmi, cultivând susținători loiali ai mărcii și stimulând clienții potențiali și vânzările. Vânzarea socială este, de asemenea, una dintre cele mai accesibile și mai eficiente metode de marketing.

Potrivit Social Media Examiner, 92% dintre întreprinderile mici folosesc social media marketing (SMM) pentru a atrage noi clienți. Cu toate acestea, 80% dintre proprietarii de afaceri sunt cel puțin oarecum nesiguri despre ce instrumente de social media să utilizeze. În plus, 65% dintre consumatorii care efectuează căutări de afaceri online au șanse mai mari să devină clienți ai companiilor cu o prezență solidă în rețelele sociale în 2022.

Acestea sunt cifre care ar trebui să însemne foarte mult pentru strategia dvs. de marketing pe rețelele sociale și pentru afacerea dvs. generală pe parcursul anului 2022.

Înca din 2020 lumea se îndepărta de la marketingul centrat pe mesaje la o revoluție de marketing bazată pe inteligență artificială. Beneficiile unei astfel de abordări sunt greu de ignorat: o perspectivă mai bună, o performanță mai bună și o abordare mai bine direcționată și mai eficientă a marketingului.

Marketingul este un rol important în dezvoltarea companiei. În cele din urmă, este responsabil pentru crearea unui brand și o prezentare înaltă calitativă a produselor și serviciilor

Algoritmi și inteligența artificială în marketing

În 2017, revista Forbes a lansat o listă de 20 liderii AI în economie și politică și în top 10 a fost lui Jeff Bezos, CEO-ul Amazon.

În 2018, revista Forbes a lansat o listă de 30 liderii AI în economie și politică și în top 10 a fost Sundar Pichai, CEO-ul Google care a decarat recent că următorul 1 trilion de dolari al companiei va veni din cele mai vechi produse.

Remarketing

În”La fel ca imperiile, companiile pot apărea şi dispărea o dată cu timpul”, precizeaza analiștii de la „Center for Management and Organization Effectiveness (CMOE)”, care sunt 100% convinşi că secretul de a rezista pe o perioada cât mai îndelungata a unei companii este o bună conducere, am spus destul?

Marketingul este o parte foarte importantă a afacerii tale. Fiecare afacere face marketing pentru a-și construi marca și a-și menține clienții fericiți și, din acest motiv, este necesar ca echipa la care apelezi să fie destul de suficient de instruită.

Rezultatele?

Suntem în epoca vitezei și nimeni nu are timp de pierdut, apelează acum echipa MVInternation România și intră în liga liderilor din spațiul digital. Din fericire aici de moment nu există birocrație ci doar rezultate, compania ta va trece prin o perioadă de tranziție. Legile, politicile și economiile se pot schimba peste noapte, iar industriile sunt afectate.

Strategia dvs. de vânzare va trebui să se adapteze cu trendul și să evolueze pentru a preveni să devină învechită sau ineficientă. O echipă cu 15 ani experientă și cu o platfomă unică care conține mai mult decât se poate scrie în Wikipedia despre serviciile perfecte de web development, AI (artificial intelligence), SEO sau marketing este gata acum să te ajute. Afacerea ta poate în orice moment să câștige mai mulți clienți.