Ce Pot Face cu Traficul din Social Media

Ce Pot Face cu Traficul din Social Media

Nu vreți să plătiți reclame TV, spoturi radio, campanii SEO… cărți de vizită… flyere și anunțuri în alte website-uri fără să citiți acest articol. Dacă ești antreprenor și vrei să lansezi afacerea ta pe internet ar fi indicat să ieși din zona de confort și să încerci să înțelegi acest articol. Te poate scuti în viitor de foarte multe probleme și evitați pierderea timpului care este cel mai important.

Unii i-ar spune hack, alții black hat… Sunt zeci, mii de softuri, platforme în America (ex: Fiverr) și nu numai… care comercializează acest trafic și care vă pot induce în eroare dacă vreți să înțelegeți cum funcționează “white SEO”.

Algoritmii funcționează astfel: Dacă site-ul web căruia i-au fost atribuite un număr de 5 cuvinte cheie pentru pagina de index să luăm un exemplu… primește în medie mai multe clickuri decât site-urile actuale din prima pagină Google (clasate pe respectivele cuvinte cheie) acesta automat va fi pozitionat în prima pagină a motoarelor de căutare. (bineînțeles dacă este și optimizat SEO).

Totul nu se va întâmpla imediat (se poate și rapid, chiar de 1 la 3 zile asta doar când concurența este foarte mică) ci într-o perioadă de timp în care site-ul va fi observat, în mod normal va crește piramidal de la indexare în ultima pagină (în cazul în care este un domeniu nou si nu este indexat pe cuvintele cheie respective) și avansarea sa către prima pagină parcurgând traseul prin paginile actuale din nișa respectivă. (Google dance se cheamă efectul de a avansa și a fluctua prin SERP) Atenție. Dacă ai ales sa te folosești de trafic din social media pentru a aplica această tehnică trebuie să ții cont că numărul de clicuri nu trebuie să scadă de la o zi la alta și ar fi ideal să crească iar timpul de ajunge în prima pagină este dictat de cât de mare este concurență. La început o să vi se pară usor, în timp o să întelegeți că o campanie SEO off page este mult mai benefică pentru afacerea dvs. Este foarte posibil să generați vânzări totodată dar asta nu este creșterea de care aveți nevoie pentru a ajunge la succesul maxim cu afacerea dvs.

Nu contează ce tip de business ai ales, despre ce business vorbim. Credem însă că locurile online importante au nevoie credibilitate. În primul rând sunt foarte puține companiile care au fost implicate în o serie de publicitate ce poate fi considerat o campanie de influențare asupra nivelului de respect față de publicul cu care nu este legat direct. Suntem pregătiți pentru asta!

Din punct de vedere SEO traficul din social media mai ajută la indexarea mai rapidă a noilor pagini din site-urile web, articole, magazine online, aplicații, pdf-uri, Video Youtube (abonați-vă la canalul nostru YouTube, sunt zeci de informații și lansări de afaceri pe internet). Decât să cumpărați un soft sau servicii care promit că trimit către indexare mai bine este să folosiți gratuit traficul din social. Intri în relație directă cu publicul și poți trage rapid concluzii.

Cu ajutorul instrumentelor oferite de Google în consola analytics care în curand va trece la G4 (următorul nivel) veți putea înțelege cum se descurca site-ul dvs. cand întalneste publicul. Este foarte importantă și nisa din care afacerea site-ul web face parte dar despre asta în alt articol…

Poți observa timpii pe care vizitatorii l-au pierdut pe website, unde a fost mai mare interesul și unde nu. Ce site-uri web recomandă afacerea dvs. Monitorizarea în timp real a traficului și zonele din care este accesat și cât de bine se descurcă cand este analizat de crawlerul Google. Primiți de asemenea indicații cum să procedati pentru a mări numărul de vânzări însoțite de foarte multe informații tehnice despre valorile site-ului web.

canale de vanzari

Bounce rate îți poate spune cât de mare este respingerea și asta poate fi foarte benefic pentru a înțelege cum reacționează site-ul afacerii tale când întâlnește publicul.
Dacă ești în situația în care vrei să investesti mai mult în promovarea afacerii tale (website) este foarte benefic să știi cum va reacționa publicul. Poți ajusta în funcție de piață website-ul care reprezintă afacerea ta. Știi care sunt reacțiile potențiale ale site-ului afacerii tale la o anumită ierarhie de analiză SEO? Cum vrei să se întâmple când o persoană discută de site-ul tău și poate fi interesată de ce ai de oferit.

Cu ce ajuta proprietarul de website?

O să începem să vă spunem că poate fi foarte benefic traficul din social media din punctul de vedere al antreprenorului care dorește să înțeleagă cât de atractiv este site-ul afacerii sale pentru public. Dacă privim prin ochii de critic “din bunăvoința” concurenților dvs. din social media putem înțelege foarte multe aspecte. Acceptați ideea că se poate și mai bine și folosiți-vă de trafic și informația de calitate obținută gratuit. Sunt mii de companii care plătesc pentru feedback.

Concluzie

Deci traficul din social media poate propulsa site-ul dvs. web în prima pagină Google, bineînțeles, nu este o metodă pe care o recomandăm când o campanie de “SEO off page” poate face la fel de bine acest lucru și cu mult mai multe beneficii pentru afacerea respectivă. O campanie de SEO off page poate fi benefică pentru orice afacere, website, magazin online…etc. poate aduce câștig pe o perioadă nelimitată de timp și în cele mai bune forme. Recomandările câștigate de la cele mai mari branduri (pas din campania SEO off page) punctând în strategia de marketing clientul ideal sunt mult mai benefice decât traficul din social media.

invata SEO

Stați aproape, în următoarele articole continuăm să dezvăluim informații despre cum funcționează algoritmii de indexare din motoarele de căutare și multe, multe altele din industria comerțului online și IT.

Doriți să vă dezvoltați afacerea prin metodele „white SEO”, să obțineți mai mulți clienți potențiali și să câștigați mai mulți bani. Vă putem ajuta! Avem o rețea uriașă de branduri și de developeri, experți SEO, agenți de marketing pe internet și toată lumea lucrează la proiecte diferite sau se pot uni pentru un proiect. Avem resursele de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele. Dacă sunteți îndrăgostit de marketing pe internet și de proces și doriți să-l utilizați pentru a vă dezvolta afacerea, sunați-ne – ne-ar plăcea să vă ajutăm! Echipa noastră va lucra cu tine de la început până la sfârșit.

Optimizarea nu e doar o cunoaștere precisă a SEO, doar vorbe intr-un text ce trebuie redactat și cu parâme cu succes. Acum putem face optimizarea din start. Credem că ea este esențială pentru orice companie care vrea să facă bani prin internet și care vrea să devină mai mult decât faimoasă. Optimizare SEO și personal management sunt cele mai bune servicii pentru antreprenorii, companiile sau antreprenorii care au nevoie de ajutorul nostru primesc un ghid usor de înteles. Partea I are Oferte gratuite pentru operatorii online; Partea II este o explicație mai detaliată despre principalul motiv al începerii unei afaceri, precum și concepte teoretice ce ajută pe toată lumea la începerea lui, produsele eficiente si adevarate și care nu trebuie sa fie introduse sub tacere niciodată!

Afacerile s-au dovedit a avea succes atunci când proprietarul încearcă să se gândească la ceea ce caută clienții săi și apoi vine cu o soluție care se potrivește tuturor nevoilor lor. Ți-ar plăcea să faci același lucru? Atunci alătură-te echipei noastre astăzi! Suntem profesioniști cu normă întreagă, care înțeleg cum funcționează marketingul și știu exact ce este nevoie pentru a-ți face afacerea remarcată pe internet. Indiferent de bugetul dvs. sau de locul în care locuiți, vă putem ajuta să vă puneți afacerea pe drumul cel bun, oferindu-vă conținut unic care va menține cititorii implicați și vă va crește publicul. Veți afla cum creăm soluții uimitoare bazate pe zeci de ani de experiență în industrie, astfel încât să nu fie niciodată o provocare pentru noi să producem rezultate de calitate! Nu uita să te abonezi la blog-ul nostru gratuit și pentru a afla mai multe despre SEO, precum și despre branding.