FAQ

Intrebari frecvente

Prin intermediul paginii dedicata intrebarilor frecvente conturam raspunsurile la cele mai frecvente intrebari pe care echipa noastra le primeste de mai bine de 10 ani.

 1. Cât durează o campanie SEO? Campaniile SEO sunt caracterizate după gradul de dificultate aici având in vedere mai multe detalii cum ar fi: concurenta, cuvintele cheie alese, vechimea domeniului, țara aleasă ca target și încă alte cateva. Pentru un domeniu nou vorbind din experiența și nu din manualele intalnite pe internet pentru a ajunge în top 1-3 pe cuvinte cheie generaliste de dificultate medie este nevoie de o perioada de la 1 la 6 luni. Când concurența este ridicată poate dura pană la 8 luni sau chiar 9. Cand site-ul dvs. web este deja indexat in Google campaniile SEO vor avea un efect spontan iar creșterile sunt observate în SERP prin creșterea și destabilizare din pozitiile actuale odata la 2, 3 zile pana la 7 zile sau chiar mai rapid (Google Dance) este efectul numit de google iar ca impact general vor avea creșterea continua.
 2. Care sunt primii pași pentru o optimizare SEO perfectă? Primii pași sunt optimizarea site-ului web (SEO on page) după care urmează campania SEO off page.
 3. Ce înseamnă SEO on page? SEO on-page se referă la aducerea website-ului în conformitate cu cerințele Google și restul motoarelor de căutare care vor fi alese ca target. Se vor optimiza titlurile, pozele (alt) și (metadescription) textele din website și se va perfectă timpul de răspundere cand site-ul web este accesat perfectând si facând update-urile necesare pe server-ul unde este găzduit și în cele din urma site-ul.
 4. Ce înseamnă SEO Off page? SEO off-page se referă la distribuirea de articole optimizate SEO în site-uri web diferite folosind o strategie de link building pentru a avansa pe cuvintele cheie alese pentru campania SEO (sugerate de noi si alese de dvs.)
 5. Este o diferenta de evolutie de la o țară la alta? Da, în funcție de țara aleasă (modul de a avansa este dictat de concurență) Dacă aveți o afacere în România sau Spania de exemplu va fi mult mai ușor de ridicat în prima pagina Google decât o afacere în UK unde SEO nu mai este o necunoscută de foarte mult timp.
 6. Am o afacere locală și doresc apariția website-ului în prima pagina Google decât în orașul și județul meu, care sunt timpii necesari? SEO local este mult mai ușor și aici avem nevoie pentru a obține rezultate de la 1 luna pâna la 3 luni.
 7. În afara de serviciile de SEO mai oferiti si altceva? Sigur că da, sunt mai multe servicii in general ne ocupăm cu tot ceea ce inseamnă să aducem afacerile la maturitate si un succes total iar ca si exemplu serviciile de scriere texte (copyright) sunt incluse în prețurile noastre pentru campaniile SEO, de asemenea tot aici este inclus crearea de GMB (Google My Business), YouTube video cât si SMM (serviciile de marketing social) și merită să menționăm că membrii echipei noastre sunt moderatori si admini în mai bine de 700 de grupuri Facebook și avem pagini cu zeci și sute de mii de like-uri. Prin serviciile oferite de MVInternation evitati plata unui manager de social media sau plătile către anunturile Facebook dacă nu o considerati o prioritate.
 8. Ce înseamnă SMM pentru MVInternation? Serviciile de social media marketing includ distribuirea afacerii dvs. zilnic folosind rețelele sociale.
 9. Doresc o campanie de Google Ads, este posibil? Cu sigurantă avem cel mai bun expert in CPC si marketing (care a asistat în America la multe din webinariile live ale lui Steve Jobs) si care este un magician pentru a obtine cele mai bune costuri PPC si care nu va rata nici un cuvant cheie generator de profit.
 10. Doresc aparitia si crearea de video de prezentare, puteti oferi acest serviciu? Da, realizam video profesionale pentru afacerea dvs. Fiecare afacerea promovată de MVInternation are inclus si un canal de YouTube unde vor fi postate video de prezentare si pentru ca suntem o firmă SEO le clasificam si in pozitiile de TOP in cautarile din motoarele de cautare.
 11. Am nevoie de un website, magazin online, îl pot face tot cu dvs? Da, și credem ca este elementar ca cel puțin un expert SEO să fie coordonator la execuția de website și același lucru se aplica și în cazul magazinelor online.
 12. Doresc un site simplu pentru prezentarea afacerii mele, care sunt prețurile? Folosind o platforma WordPress unde oferim licenta pe viața pentru website-ul creat prețurile pleacă de la 500 euro pentru un website de 5 pagini si pot creste in functie de complexitate.
 13. Am văzut preturi mult mai mici pentru realizarea de website, de ce aveți acest preț? Cum am menționat mai sus oferim licenta pe viața, asta înseamnă ca nu realizam un website și luna viitoare cand aveți nevoie de update o sa pierdeți acel website sau tema aleasă o sa se strice. Iar ca și plus implementăm toate instrumentele de marketing (chatbot pentru a evita lungile discuții cu vizitatorii nehotarâti) necesare pentru a avea cele mai bune rezultate și conversii plus design custom (asta înseamnă ca un designer profesionist se va ocupă de logo și pozele aferente site-ului dvs web). Toate site-urile web realizate de MVInternation vin optimizate SEO.
 14. Doresc un website custom, ma puteti ajuta? Cu siguranta suntem echipa care va poate ajuta si in acest caz insa costurile nu vor mai fi ca si in cazul site-urilor web WordPress. In functie de complexitatea site-ului dorit si platforma dorita vom ajunge împreuna la cel mai bun pret. Developerii nostri sunt full stack de aceea putem oferi site-uri si magazine online dezvoltate in toate platformele existente inclusiv Semantic AI.
 15. Ce face un chat bot? Acesta este un serviciu bazat pe AI (artificial intelligence) unde un robot care imita comportamentul uman filtrează întrebările vizitatorilor dvs. pentru a reduce timpii necesari de a înțelege intenția acestuia. Conversațiile sunt trimise în timp real pe email și dvs. puteți interveni oricand doriti în discuție preluand controlul.
 16. I-mi puteti arată un exemplu de chat bot? Da, navigand pe site-ul web al clientul nostru www.refreshams.co.uk puteti observa in partea din stanga jos un chatbot care se ocupă cu filtrarea viitorilor angajați pentru aceasta companie. De asemenea pe site-ul web www.amsgrandhouse.com puteti viziona un chat bot care se ocupă cu filtrarea eventualilor doritori de case oferite de aceasta companie.
 17. Primesc rapoarte despre evolutia site-ului meu? In afara de clasicul Google analytics unde puteti viziona traficul si locatiile accesate (erori website) oferim clientilor nostri rapoarte de monitorizare SERP cu update in timp real. Asta inseamna ca puteti viziona oricand situatia site-ului dvs. in motoarele de cautare.
 18. Nu am gasit raspunsul la intrebarea mea, cum pot afla mai multe? Nu este nici o problema, in partea din dreapta website aveti un chat unde puteti adresa orice intrebare iar un agent MVInternation va lua legatura cat mai rapid cu dvs. pentru a vă raspunde iar dacă intrebarea dvs. este de interes general o să aveti bucuria de a îmbunătăti pagina noastră de întrebari frecvente. Vă multumim pentru vizita dvs. la MVInternation.

DESPRE MVInternation

Misiunea noastră este de a ne ajuta clienții să navigheze peisajul digital, împuternicindu-i să facă ceea ce trebuie în modul corect. Suntem designeri, dezvoltatori, creativi, programatori, strategi, bloggeri, experți SEO dar în cele din urmă suntem MVInternation  – aplicăm creativ gândirea celor mai bune practici la proiectarea și dezvoltarea de aplicații care să conducă la schimbări tangibile pentru clienții noștri. Am avut câteva povești de succes deosebite cu clienții noștri, accelerând transformarea digitală  și lansând cele mai performante website-uri și locuri de TOP în Google prin metoda SEO. Suntem încântați să fim un partener Google și Microsoft Gold stabilit în Cloud & App Dev.

Dacă veți alătura echipei noastre din Ploiești România, Londra Marea Britanie sau Benidorm Spania care este și locatia noastra pentru modul relax aveți suportul unei echipe de peste 300 parteneri uniți de MVInternation Grup În ultimii 15 ani. 

Te invitam într-un mediu captivant unde am creat grupuri de discuții Ad-Hoc despre ultimele update-uri și acordăm un timp dedicat explorării noilor tehnologii.

Totul se adaugă unui loc vibrant și plin de satisfacții pentru a lucra cu o cultură a companiei incluzivă și interesantă.

De ce ai nevoie?

 • Un Laptop
 • Instruire și dezvoltare
 • Lucrul flexibil
 • Șansa de a participa la conferințe din industrie

În plus, ar trebui să aveți

 • Ați lucrat pentru un integrator de sisteme sau o organizație similară
 • Abilitatea de a înțelege un serviciu complex și de a perfecționa procesul de înaltă calitate.
 • Să puteți crea o gamă largă de conținut care să atragă
 • Proiectați experiențe convingătoare
 • Aveți un nivel ridicat de competență cu următoarele instrumente sau similare: Hubspot, WordPress, Adobe CC
 • Să fiți interesat de tehnologie și de proiectarea / dezvoltarea produselor.
 • Să Fii capabil să colaborezi bine cu designeri și dezvoltatori
 • Să ai un website, blog, platforma, aplicatie…

Meniu Rapid

INTRA IN CONTACT

Programează o Convorbire