Următoarele 30 de zile în marketing

March 30st, 2021

Adresa

Ploiesti, Str. Vasile Lupu Nr 45 România

GPS

44.9419031, 26.017017

Telefon

DATE & TIME

Luni

09:00 – 20:00

Marți

09:00 – 20:00

Miercuri

09:00 – 20:00

Joi

09:00 – 20:00

Vineri

09:00 – 20:00

Sâmbătă

Duminică

HAVE ANY QUESTIONS?

Următoarele 30 de zile în marketing

March 30st, 2021

Marketingul într-o perioadă de criză economică nu este o glumă. Dar asta știi deja. Să recunoaștem: este dificil, în cel mai bun caz, să știi cum să-ți gestionezi marketingul atunci când numărul șomajului este mare, cheltuielile sunt scăzute și incertitudinea este peste tot.

Sfaturi Marketing 2022

Și totuși, cu toate acestea, marketingul este o necesitate dacă vrei ca afacerea ta să rămână pe linia de plutire.
Pentru ca afacerea dvs. să supraviețuiască, este necesar să veniți cu un plan de marketing care să fie:

 • Practic
 • Accesibil
 • Realizabil
 • Eficient

Dacă nu poți face asta, atunci s-ar putea să te trezești cu dificultăți. Vestea bună este că am făcut o parte din muncă pentru tine. Iată planul tău de marketing de 30 de zile pentru a-ți redeschide afacerea.

YouTube video

Săptămâna 1 – Pregătirea pentru redeschidere

Redeschiderea afacerii dvs. ar trebui să fie ghidată de recomandările oficialilor locali. Este posibil să aveți instrucțiuni specifice de urmat și măsuri de siguranță de implementat. Ar trebui să le puneți la punct înainte de a face orice altceva.

După ce ați selectat o dată de redeschidere, iată ce ar trebui să faceți în săptămâna înainte de a vă anunța redeschiderea.

Examinați site-urile web ale concurenților pentru a vedea cum se descurcă aceștia cu redeschiderea, pregătiți o politică scrisă de redeschidere și distribuiți-o angajaților.

Actualizați-vă site-ul web cu o declarație despre COVID-19, dacă nu ați făcut-o deja. Asigurați-vă că includeți detalii despre pașii pe care îi veți lua pentru ca spațiul dvs. de afaceri să fie sigur pentru angajați și clienți.

Evidențiați orice modificări aduse afacerii dvs., inclusiv modificări ale orelor de funcționare, limitelor de ocupare și serviciului de livrare, pentru a facilita vizitatorilor să învețe ce este nou.

Creați un anunț public despre redeschiderea dvs. Evidențiați cele mai importante detalii despre politica dvs. de redeschidere și includeți un link către declarația dvs. completă.

Creați grafice personalizate pentru a se alatura cu anunțul dvs. scris.
Postați anunțul pe rețelele de socializare și trimiteți-l prin e-mail pe lista dvs.
Dacă puteți, cheltuiți puțini bani pentru a vă îmbunătăți postările, pentru a vă asigura că publicul țintă îl vede.

Dacă programul dvs. de lucru s-a schimbat, asigurați-vă că vă actualizați înregistrările pe Google GMB și pe site-urile folosite in campanie.

Sfaturi Marketing

Presupunând că este legal să redeschideți în zona dvs., este posibil să aveți încă ceva de făcut pentru a vă asigura că clienții dvs. au încredere în dvs. pentru a acorda prioritate siguranței lor. Concluzie: cunoaște-ți cine sunt clienții tăi și fă ce trebuie să faci pentru a-i face să se simtă încrezători că pot avea încredere în tine.

Acești pași vă vor ajuta să redeschideți în siguranță, în timp ce comunicați publicului cele mai importante informații despre redeschidere.

Săptămâna 2 – Redeschidere

Când redeschideți, va trebui să faceți câțiva pași pentru a determina oamenii să vină în magazinul sau afacerea dvs. Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le luați în considerare în săptămâna a doua a planului dvs.

Agentie Marketing

Adăugați câteva semne și anunțuri în afara magazinului dvs. pentru a le informa trecătorilor că afacerea dvs. este deschisă (afaceri stradale). Elaborează o campanie de marketing care să-ți stimuleze clienții să revină la afacerea ta.

Iată câteva exemple de tipuri de campanie pe care l-ați putea lua în considerare:

 • O vânzare de redeschidere cu prețuri reduse.
 • O ofertă pe timp limitat pentru un anumit produs sau serviciu.
 • Un eveniment de redeschidere cu premii și jocuri.
 • Demonstrări și cursuri gratuite de produse sau servicii.
 • E-mail marketing
 • Video de prezentare

Opțiunea pe care o alegeți ar trebui să fie concepută pentru a atrage baza dvs. de clienți. Oferind o valoare clară și abordând nevoile acestora, veți avea mai multe șanse să aveți o redeschidere de succes.

Săptămâna 3 – Campanie

Odată ce ați avut o redeschidere de succes, este timpul să concepeți o campanie de marketing care să vă ajute să aduceți foștii clienți și să atrageți noi clienți în același timp.

afaceri de succes

Marketingul în timpul unei pandemii trebuie să abordeze preocupările în curs privind sănătatea și siguranța. Poate doriți să creați postări și reclame pe rețelele sociale pentru a informa clienții despre:

 • Opțiuni de plată fără contact
 • Noi produse sau servicii
 • Liste de corespondență și notificări text Bulk SMS
 • Servicii de ridicare și livrare

În acest timp, ar trebui să vă gândiți și să puneți niște bani într-un mesaj video prin care să vă mulțumiți clienților care s-au întors. Amintiți-vă, marketingul video nu trebuie să fie costisitor. Chiar și un simplu videoclip Facebook Live sau un videoclip pe care îl filmați pe telefon vă poate ajuta să vă conectați cu clienții.

Săptămâna 4 – Extinderea bazei

Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le acordați prioritate.

Creșteți-vă prezența pe rețelele sociale. Chiar și după redeschidere, sunt șanse mari ca clienții tăi (și potențialii clienți) să petreacă mai mult timp pe rețelele sociale decât de obicei.

Puteți construi încrederea și recunoașterea mărcii creând și respectând un program de postare pe rețelele sociale.
Distribuiți informații relevante despre afacerea dvs. în legătură cu pandemia. Este posibil să descoperiți că trebuie să schimbați anumite elemente ale planurilor dvs. (de exemplu, modificarea orelor sau adăugarea de noi măsuri de precauție) pe măsură ce vă vedeți că planurile sunt puse în aplicare. Totul ar trebui să fie comunicat în mod clar clienților tăi.

Solicitați opinii. Pe măsură ce vă întoarceți la afaceri, este posibil ca clienții dvs. să aibă gânduri, idei și solicitări despre modul în care lucrați și despre ce ați putea face mai bine.

Poate doriți să creați sondaje pentru clienți pe rețelele de socializare sau să le trimiteți prin e-mail folosind lista dvs. cu clienți. Aceasta este o modalitate bună de a intra în legătură cu clienții și de a le spune că îți pasă de opiniile lor.

Cheia unei redeschideri de succes este comunicarea la fiecare nivel

Planul dvs. de marketing de 30 de zile ar trebui să-i facă pe clienții conștienți de modul în care afacerea dvs. funcționează și cum va continua să abordeze preocupările legate de pandemie.

Doriți să accelerați procesele și să obțineți un Cash Flow în urma celor mai bune rezultate din spațiul digital?

Completați formularul de mai jos cu mesajul: Doresc Ghidul Marketing Digital 2022., și, felicitări, urmează să primiți cele mai importante sfaturi relaționate cu trendul în marketingul actual și cele mai noi informații despre serviciile și produsele oferite de MVInternation România. 

 


PLACE