Statistici Facebook Marea Britanie 2022

Statistici Facebook Marea Britanie 2022

Cel mai recent raport al nostru analizează cele mai importante statistici Facebook din Marea Britanie (și arată cum se schimbă utilizatorii Facebook). Statistici Facebook Marea Britanie 2022.

De ce Trebuie sa Folosesti Reclama si Serviciile de Marketing in Reteaua Sociala Facebook?


Suntem pasionați de conținut, de marketing, perfectam in permanenta serviciile SEO, ajutam mărcile să distribuie în mod autentic servciile sau produsele și să construiască un brand de la 0. Pentru cea mai mare parte a lumii, Facebook este, fără îndoială, cel mai mare și mai proeminent site de socializare.

Începând din 2004, într-o cameră de cămin de la Harvard, ca o creație a lui Mark Zuckerberg, site-ul a cunoscut o ascensiune fulgerătoare. Transformarea dintr-o rețea universitară în cel mai mare serviciu de social media și platformă de comunicare pe care a văzut-o vreodată lumea. Prietenii își pot posta gândurile, vorbesc între ei și pot aprecia paginile cu interesele lor preferate.

Promovare Afaceri Facebook

Pe măsură ce contemporanii săi precum Myspace sau Beebo au căzut, Facebook a mers din ce în ce mai mult catre un succes ce avea sa schimbe lumea. Povestea a fost atât de captivantă încât a devenit chiar un Blockbuster de la Hollywood câștigător de Oscar, intitulat potrivit „Rețeaua de socializare – pentru că nu putea exista alta. Cu toate acestea, în timp ce în 2010, când a fost lansat filmul, site-ul se lăuda cu 400 de milioane de utilizatori, astăzi acest număr a crescut la peste 2,6 miliarde de utilizatori activi lunar.

În Marea Britanie, site-ul a fost extrem de popular încă de la începuturi, câștigând un milion de utilizatori activi până în 2007.

Cu toate acestea, Facebook este încă monolitul care a fost cândva?

Site-ul încă câștigă noi utilizatori sau a trecut perioada de glorie a celui mai mare site de socializare din lume?

Mai jos ne aprofundăm în statisticile din spatele gigantului: explorând componența utilizatorilor Facebook din Marea Britanie, cei mai populari creatori de conținut și conținut, precum și starea actuală a finanțelor sale de publicitate.

Cuprins

  • Statistici cheie Facebook pentru Regatul Unit
  • Câți oameni folosesc Facebook în Marea Britanie?
  • Ce procent din Marea Britanie are Facebook?
  • Ce grupă de vârstă folosește cel mai mult Facebook în Marea Britanie?
  • Ce gen folosește cel mai mult Facebook în Marea Britanie?
  • Cât timp petrec oamenii pe Facebook în Marea Britanie?
  • Cât de mult venituri publicitare generează Facebook în Marea Britanie?
  • Care este cea mai populară pagină de pe Facebook în Marea Britanie?
  • Care este cel mai vizionat creator de videoclipuri pe Facebook?
  • Cine are cei mai mulți prieteni pe Facebook?


Raspunsuri

  • Statistici cheie Facebook pentru Regatul Unit
  • Facebook are 44,84 milioane de utilizatori în Marea Britanie
  • Facebook este folosit zilnic de 44% din populația Regatului Unit

Cel mai mare grup de vârstă care utilizează Facebook în Marea Britanie are vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani, cu 11,2 milioane de utilizatori
Din 2012, utilizatorii cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani au scăzut de la 24% la 16% în 2020
Utilizatorii cu vârsta peste 65 de ani au crescut de la 4% în 2019 la 9% în 2020
52% dintre utilizatori sunt femei și 48% bărbați
Utilizatorii petrec în medie 23 de minute pe Facebook în fiecare zi
În T1 2020, rata de creștere a veniturilor din reclame Facebook a scăzut cu 9% comparativ cu T1 2019

Cel mai popular creator de videoclipuri de pe Facebook este LADBible, cu 1,6 miliarde de vizualizări

Cel mai popular grup de Facebook din Marea Britanie este Manchester United, cu peste 73 de milioane de vizualizări.


Câți oameni folosesc Facebook în Marea Britanie?

În prezent, există 44,84 milioane de utilizatori în Marea Britanie, baza de utilizatori înregistrând încă o creștere considerabilă în timp. În octombrie 2018, site-ul pretindea că are 39,3 milioane de oameni. Între 2015 și 2021, s-a estimat că baza de utilizatori ai Facebook din Marea Britanie va crește cu 7,93%, ajungând în cele din urmă la 42,27 milioane de utilizatori până în 2022. Site-ul a depășit prognozele, cu 2022 probabil să înregistreze numere substanțial mai mari decât cele prognozate.

Ca atare, Marea Britanie continuă să fie cea mai mare piață pentru Facebook din Europa. Urmează Franța cu 32 de milioane de utilizatori și Italia și Germania cu 30 de milioane și, respectiv, 28 de milioane. Cu toate acestea, aceste piețe sunt depășite de India cu 280 de milioane de utilizatori, SUA cu 190 de milioane, chiar și Indonezia, care se mândrește cu o audiență de 130 de milioane. De fapt, Europa în ansamblu cuprinde doar 15,9% din întreaga bază de utilizatori Facebook.


Ce procent din Marea Britanie are Facebook?

Zilnic, Facebook este folosit de mai multe ori de 44% din populația online din Marea Britanie. Din populația totală a Regatului Unit, 66% dintre oameni sunt utilizatori Facebook. Dintre adulții din Marea Britanie care intră online, doar 21% nu au folosit Facebook deloc. Începând cu 2017, compania a obținut o cotă de piață de 75% din piața rețelelor sociale din Marea Britanie – continuând să fie cel mai dominant serviciu din peisaj.


Ce grupă de vârstă folosește cel mai mult Facebook în Marea Britanie?

În 2020, cel mai mare grup de vârstă care folosea Facebook în Marea Britanie a fost de 25 până la 34 de ani, cu 11,2 milioane de utilizatori. Între timp, cei mai puțin probabil să folosească site-ul au fost cei cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani, reprezentând doar 4,5% din baza de utilizatori. În 2019, tinerii cu vârste între 18 și 24 de ani erau al patrulea cel mai frecvent grup de vârstă, la 16% dintre bărbați și 17% dintre femei, în urma celor cu vârsta între 45 și 64 de ani și între 35 și 44 de ani. În mod surprinzător, cei peste 65 de ani au reprezentat încă mai mult de 9% din toți utilizatorii.

Din 2012, piața de la 18 până la 24 de ani a scăzut în proeminență, când cuprindea 24% din toți utilizatorii. În schimb, utilizatorii mai în vârstă sunt acum mult mai proeminenti pe site, cu peste 65 de ani doar 4% dintre utilizatori în 2012, ceea ce sugerează o bază de utilizatori îmbătrânită.

Ce gen folosește cel mai mult Facebook în Marea Britanie?

Femeile sunt cei mai frecventi utilizatori ai Facebook în Marea Britanie, cu 52% dintre utilizatori, o tendință care este stabilă din 2012, reflectând probabil demografia de bază a țării.

Cu toate acestea, utilizatorii de sex feminin sunt puțin mai frecvente decât utilizatorii bărbați, 27 la sută având vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani, comparativ cu 25 la sută pentru bărbați. În schimb, bărbații în vârstă sunt mai des întâlniți pe site decât femeile în vârstă.

Facebook reflectă un echilibru de gen mai egal decât alte site-uri de socializare. Între 2014 și 2018, pe Twitter, utilizatorii bărbați și femei reprezintă 56, respectiv 44% dintre utilizatori.

Procentul-de-utilizatori-facebook-în Regatul Unit după sex.

Cât timp petrec oamenii pe Facebook în Marea Britanie?

Conform analizei anuale a Ofcom a consumului de internet din Regatul Unit, aproximativ nouă din zece utilizatori de internet vizitează Facebook în fiecare lună, petrecând în medie 23 de minute pe zi pe site. 74% la sută dintre utilizatorii Facebook verifică site-ul cel puțin o dată pe zi. Cu mai mult de o treime (35 la sută) din timpul total petrecut pe internet în Marea Britanie fiind pe site-uri web deținute fie de Google, fie de Facebook. În ciuda acestui fapt, încrederea în rândul utilizatorilor în ceea ce privește protecția datelor utilizatorilor a fost scăzută, la doar 31 la sută.

Timp-mediu-petrecut-folosind-facebook-uk.

Cât de mult venituri publicitare generează Facebook în Marea Britanie?

Facebook a înregistrat recent o scădere a veniturilor din reclame în primul trimestru al anului 2020, cu o rată de creștere de 17%, comparativ cu o creștere de 26% a veniturilor din reclame în aceeași perioadă a anului 2019. În Marea Britanie, Facebook a înregistrat anterior o creștere rapidă a reclamelor. venituri, de la 181 de milioane în 2011, la peste 2,5 miliarde până la sfârșitul lui 2019.

statistici Facebook

În 2018, veniturile din reclame generate în Regatul Unit au fost mai mult decât dublul celor din Germania. În comparație cu alte forme de publicitate digitală, rețelele de socializare au ocupat locul trei după căutare și banner. Cu rata mare de penetrare a Facebook pe piața din Marea Britanie, mărcile își pot direcționa campaniile publicitare direct către utilizatorii care contează.

În mod colectiv, începând cu 2019, atât Facebook, cât și Google controlau 63,3% din întreaga piață de publicitate digitală. Cu toate acestea, până în 2021, cota de piață a Google este de așteptat să scadă de la 40% la 36,7%; Între timp, Facebook va înregistra o creștere continuă, sărind de la 22,7% din piață la peste un sfert, la 28%.

Creștere-venituri-reclame-Facebook


Care este cea mai populară pagină de pe Facebook în Marea Britanie?

Manchester United (73 m+)
Adele (61 m+)
Jason Statham (53 m+)
David Beckham (51 m+)
UNILAD (42 m+)
Manchester City (39 m+)
The Beatles (39 m+)
Coldplay (37 m+)
Arsenal (37 m+)
One Direction (36 m+)

business charts commerce computer

Cea mai populară pagină de Facebook din Marea Britanie este clubul de fotbal Manchester United, cu peste 73 de milioane de urmăritori. De fapt, trei cluburi de fotbal se află în primele zece, celelalte două fiind Manchester City, cu aproape 40 de milioane de adepți, și Arsenal, cu 37 de milioane.

Cu excepția UNILAD – o companie de știri sociale care se concentrează pe videoclipuri amuzante și povești virale – Jason Statham, David Beckham și muzica au dominat restul primelor zece. Adele s-a dovedit a doua cea mai populară pagină, cu aproape 62 de milioane de fani, cu clasici precum The Beatles și Coldplay ocupând locurile 7 și, respectiv, 8.

Între timp, Amazon UK este cea mai populară pagină de marcă de pe Facebook în Marea Britanie în 2020, cu 5,73 milioane de fani locali.

traffic internet blur airport

Paginile cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie au avut și o înclinație sportivă, Emirates, Sheffield United și England Cricket, toate dovedindu-se a fi din ce în ce mai populare. Alături de ei a fost legenda culinară Gordon Ramsey, care a câștigat peste 3.000 de fani.

Care este cel mai vizionat creator de videoclipuri pe Facebook?


La nivel mondial, LAD Bible continuă să fie cel mai popular creator de videoclipuri pe Facebook, cu 1,6 miliarde de vizualizări. UNILAD și Viral TRND sunt la egalitate pe locul doi, ambele având un impresionant de 1,5 miliarde de vizualizări. Serviciile SEO de succes au la baza calcule matematice clare, statistici actualizate in timp real despre utilizatori, cumparatori etc.

În fiecare zi au loc 4 miliarde de vizualizări uluitoare ale videoclipurilor de pe Facebook. Aceasta se reduce la 500 de milioane de spectatori, care stau și urmăresc 100 de milioane de ore de conținut video Facebook. În mod surprinzător, 85% dintre utilizatori urmăresc videoclipuri cu sunetul oprit; cu toate acestea, majoritatea oamenilor vizionează din mers, cu 65 la sută din vizionări provenind de la telespectatori de pe dispozitive mobile.

  • Cine are cei mai mulți prieteni pe Facebook?


Pe baza numărului de fani, cel mai urmărit individ de pe Facebook este Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, Facebook în sine este pagina cea mai urmărită, locul al doilea revenind lui Samsung și Ronaldo al treilea.

De asemenea, site-ul a eliminat recent limita pentru numărul de prieteni confirmați permis fiecărui utilizator. Anterior, exista o limită de aproximativ 1.000 de solicitări de prietenie într-o coadă și un total de 5.000 de prieteni confirmați. Paginile au fost dezvoltate ca alternativă, deoarece s-a raportat că au existat probleme tehnice cu conturile mai mari. Nu uita sa adaugi blogul nostru la bookmarks, cu siguranta si urmatoarele articole vor fi la fel de captivante. O sa intram in detaliile pe care nu o sa le gasiti in nici un ghid despre serviciile SEO si de marketing.

Avem o armata de softuri de marketing bazate pe AI, despre AI (inteligenta artificiala) avem multe de oferit si totodata cititind blogul MVInternation o sa intelegeti si cat de valoros poate fi un software de marketing care foloseste inteligenta artificiala pentru a promova brandurile in retele sociale.

https://www.statista.com/statistics/264810/number-of-monthly-active-facebook-users-worldwide/
https://www.statista.com/statistics/1012080/numerele-lunare-uk-users-facebook/
https://www.statista.com/statistici/553538/numar-prevestit-de-utilizatori-facebook-in-regatul-uni-u