Cum poate beneficia afacerea ta de pe urma chatbots

Takes place every friday

Adresa

Ploiesti Str Vasile Lupu Nr 45 România

GPS

44.933696389695, -334.00634765625

Telefon

DATE & TIME

Luni

09:00 – 20:00

Marți

09:00 – 20:00

Miercuri

09:00 – 20:00

Joi

09:00 – 20:00

Vineri

09:00 – 20:00

Sâmbătă

Duminică

HAVE ANY QUESTIONS?

Cum poate beneficia afacerea ta de pe urma chatbots

Takes place every friday

2019 a fost anul chatbot-ului. Companiile care au adoptat tendința chatbot au putut să-și susțină și să-și extindă operațiunile de afaceri, oferind clienților o comunicare convenabilă și eficientă.

Implementarea chatbot-urilor a ajutat, de asemenea, companiile să-și crească vânzările, oferind asistență prin chat 24/7 clienților care au nevoie de răspuns la întrebări înainte de a cumpăra.

Cum poate beneficia afacerea ta de pe urma chatbots

Deci, ce este un chatbot și cum poate beneficia afacerea ta de pe urma unuia? Stai bine! Suntem pe cale să despachetăm tot ce trebuie să știți.

Ce este un chatbot?

Un chatbot este un sistem automat de mesagerie sau un program de calculator care interacționează cu clienții dvs. în numele dvs. Chatboții sunt integrați în partea din spate a site-ului dvs. și apar ca o casetă de chat în partea din față când un vizitator ajunge pe site-ul dvs.

Bun venit în viitor!

În 2001 A.I. (inteligența artificială) se afla în centrul reclamei și marketingului modern. În marketing, rolul inteligenței artificiale este de a anticipa nevoile clienților și de a oferi informațiile sau resursele de care au nevoie pentru a lua o decizie de cumpărare.

YouTube video

Dacă încercați să vă înțelegeți cum este folosită inteligența artificială în marketing astăzi și cum o puteți utiliza în afacerea dvs., începeți cu înțelegerea și utilizarea propriului dvs. chatbot.

De unde știe ce să spună? conversație…

Chatbot-ul dvs. este prepopulat cu o serie de întrebări, răspunsuri și resurse pentru a vă ajuta clienții în călătoria lor de cumpărare. Gândiți-vă la el ca la un canal de întrebări frecvente mai inteligent și mai captivant. Lista prepopulată de întrebări și răspunsuri este mapată meticulos și îi spune chatbot-ului dvs. cum să se comporte sau să răspundă atunci când sunt întreprinse anumite acțiuni sau sunt adresate întrebări.

Chatbot-uri mai avansate și asistenți virtuali pot fi personalizați pentru a face mult mai mult decât să gestioneze întrebările clienților. Acestea pot fi integrate cu sisteme de rezervare și alte platforme de comunicare, permițând oamenilor să facă rezervări și achiziții.

Chatbot pentru industria ospitalității (hoteluri și restaurante)

Cu 20 de ani în urmă, s-ar putea să-i fi găsit pe Trudy sau Kenneth la un birou răspunzând la telefon și făcând rezervări într-o carte veche de rezervare prăfuită. În 2021, îi vei găsi pe Trudy și Kenneth bucurându-se de lucrurile mai frumoase din viață, în timp ce chatbot-ul lor se ocupă de rezervările și rezervările pentru ei.

Beneficiile chatbot-urilor pentru hoteluri și restaurante

Iată la ce vă puteți aștepta de la implementarea eficientă a unui chatbot pe site-ul web al hotelului sau al restaurantului dvs.:

O creștere a rezervărilor directe. Vizitați Skyscanner sau booking.com pentru a vedea instrumentul lor de rezervare în acțiune.

Reducerea programului de lucru. Un chatbot poate gestiona multe întrebări și activități care altfel ar fi gestionate de un recepționer.

O mai bună înțelegere a diferitelor profiluri de oaspeți și călători și oferte adecvate pe baza profilurilor acestora. O experiență mai bună pentru clienți. Oaspeții se pot înscrie pentru informații despre lucruri de văzut și de făcut în zonă, ajutându-i să profite la maximum de șederea lor.

Serviciu mai bun pentru clienți. Oaspeții pot primi asistența de care au nevoie 24/7.
Satisfacția clienților mai bună. Ușurința de a rezerva printr-un chatbot este imbatabilă!
O creștere a recenziilor. E-mailurile care solicită recenzii se pierd într-o căsuță de e-mail aglomerată. Un chatbot solicită recenzii care sunt rapid și ușor de trimis.

Cei mai buni chatboți pentru industria ospitalității – Chatboți pentru industria de retail

Simplitatea face vânzări. Dacă mărcile de vânzare cu amănuntul le facilitează clienților să cumpere de la ei, o vor face! Chatboții ajută comercianții cu amănuntul să realizeze mai multe vânzări, oferind asistență pentru clienți și sugestii personalizate cumpărătorilor, crescând șansele unei vânzări.

Beneficiile chatbot-urilor pentru industria de retail În retail, unele dintre beneficiile implementării unui chatbot includ:

  • Mai puține cărucioare abandonate. Cu toții am adăugat articole într-un coș și nu am reușit să verificăm (din orice motiv). Un chatbot vă reamintește să plătiți, vă încurajează să finalizați achiziția sau vă oferă o reducere dacă faceți check-out într-un anumit interval de timp.
  • Servicii îmbunătățite și mai fluide pentru clienți. Chatboții sunt disponibili 24/7/365 pentru a răspunde oricăror preocupări pe care un vizitator le-ar putea avea cu privire la un produs. Cunoașterea a tot ceea ce trebuie să știți despre produs crește probabilitatea de a face o achiziție.
  • Oferte post-vânzare personalizate. Chatboții pot trimite oferte și informații personalizate clienților pe baza achizițiilor lor anterioare.
  • Creșterea ratelor de conversie. Lipsa vânzărilor pe un site web Ecomm este adesea rezultatul unui canal de conversie prost conceput. Chatboții fac călătoria de cumpărare foarte simplă, ajutând la creșterea conversiilor.
  • Stimularea vânzărilor! Toate aceste beneficii combinate generează în mod natural vânzările.

Cei mai buni chatbot pentru industria de retail

IBM Watson Assistant, Bold 360 și LivePerson.

Top 3 cei mai buni chatboți din 2019 și 2020?

Există sute de chatboți la dispoziție. Unele plătite, altele gratuite. Unele de bază, altele personalizabile. Iată alegerile noastre de top pentru chatbot-uri în 2019 și 2020.

Lucrul pe care îl iubim cel mai mult la LivePerson este că este potrivit pentru toate industriile. Mesageria text, Google Rich Business Messaging, Apple Business Chat, Line, Facebook Messenger, WhatsApp și Google AdLingo pot fi toate integrate în chatbot.

Conceput pentru nevoile mărcilor de companie, Inbenta are o interfață simplistă și poate face față cerințelor simple cu un nivel ridicat de inteligență. Cea mai bună caracteristică pe care o oferă Inbenta este capacitatea de a detecta când conversația are nevoie de un om pentru a interveni.

Robotul este potrivit pentru toate tipurile de afaceri, pentru micile si marile mărci și companii, Watson Assistant a fost proiectat de IBM, liderul în domeniul I.A. solutii. Acest chatbot este mult mai avansat și recomandat pentru companiile mai mari care au nevoie de asistență mai extinsă și capabilități de chatbot.

Indiferent de părerile tale personale despre vorbirea cu un robot, clienții stabilesc cerințele și nu prea au o preferință când vine vorba de a avea de-a face cu un robot sau cu un om, atâta timp cât primesc ceea ce au nevoie*. Afacerea ta ar putea foarte bine să fie un chatbot departe de asistență mai bună pentru clienți, clienți mai fericiți și mai multe vânzări.


PLACE